Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Βαριά Βιομηχανία Νομπελ: Μετά την πρεξόφληση στον Ομπάμα, χολυγουντιανή φιέστα Σάραντον με ολίγη από Αιγαίο ‒ Καλό απεργιακο μας μήνα ‒ Και ανανέωση με την ευγενική χορηγία της L’Oréal Paris

Γράφτηκε τότε ότι η ακτιβίστρια κατέθεσε χρήματα με επιταγή (διάβαζε: κατ' επιταγή), μεγάλης εταιρείας την οποία δεν κατονόμασε.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο - Η σύνδεση βρέθηκε (12:30):
8 Ιαν. 2016: Susan Sarandon Interview - New L'Oréal Paris Ambassador

Δημοσίευση: Δευτέρα, 1/2/2016, 11:41
Ανανέωση με την εκπροσώπηση της κυρίας L' OREAL PARIS: Δευτέρα, 1/2/2016, 12:30
Βλέπε και εδώ:
14 Ιαν. 2016: Susan Saradon: Ένας θρύλος του Χόλιγουντ στην οικογένεια της L’Oréal Paris

*
 
9 Ιαν. 2016: Tο νέο πρόσωπο της L’Oreal
Θα προταθούν για Νόμπελ Ειρήνης: Η 85χρονη γιαγιά από τη Συκαμνιά, ο 40χρονος ψαράς και η Σούζαν Σάραντον

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ σε επιστολή τους η οποία θα αποσταλεί τις επόμενες ώρες στην Επιτροπή του βραβείου Νόμπελ, κορυφαίοι εκπρόσωποι των επιστημών θα προτείνουν δύο Έλληνες εθελοντές: Την 85χρονη γιαγιά της Συκαμνιάς Αιμιλία Καμβύση και τον 40χρονο ψαράς Στρατή Βαλιαμό. Στο πρόσωπο τους ζητείται να τιμηθούν όλοι ο Έλληνες εθελοντές κάτοικοι του Αιγαίου.
Νόμπελ: Με μπλε (Αιγαίου), πράσινους ($) και ροζ (ΣΥΡΙΖΑ) κόκκους.
Επίσης θα προτείνουν και την εθελόντρια, ακτιβίστρια και γνωστή ηθοποιό Σούζαν Σάραντον που ταξίδεψε και έδρασε στη Λέσβο ανακουφίζοντας με τη δράση της τη ζωή των προσφύγων και των μεταναστών. Στο πρόσωπο της τιμώνται όλοι οι ξένοι εθελοντές που έπραξαν ανάλογα σε όλη τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς.
Τις προτάσεις καταθέτουν ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών Θανάσης Βαλτινός (που έχει μια «ιδιαίτερη» άποψη για τα Tάγματα Ασφαλείας: «Τα Τάγματα έγιναν αργότερα. Ως αντίδρασις των όσων συνέβησαν. Των συλλήψεων και εκτελέσεων». Βλ. και από το «κανάλι» του Κούλογλου, όταν ο ασύνορος ήταν «αριστεροτερότερος»), ο Γεώργιος Πετράκος Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας και μέλος του Προεδρείου της Συνόδου των Πρυτάνεων, ο καθηγητής και Κοσμήτορας του Παντείου Πανεπιστημίου και Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού Χριστόδουλος Γιαλουρίδης και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος. Αθάνατοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.