Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Ανώνυμοι αλκοολικοί-αντιΚΚΕ αγωνιστές στην υπηρεσία του συστήματος!


Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί;

Στη γνωστή ιστοσελίδα των ανωνύμων δήθεν επικριτών της στρατηγικής του ΚΚΕ, αναρτήθηκε διακήρυξη της"κίνησης κομμουνιστών - εργατικός αγώνας". 
  • Ποιοι είναι όμως αλήθεια αυτοί που συγκροτούν την κίνηση;
  • Γιατί δε γράφουν τα ονόματά τους;
  • Που αλλού έχει συμβεί να συγκροτείται κίνηση και μάλιστα δήθεν "κομμουνιστών" και αυτοί που τη συγκροτούν να μην εμφανίζονται;
  • Γιατί δεν αποκαλύπτονται οι ανώνυμοι του διαδικτύου που πίσω από την ανωνυμία τους επιτίθενται συχνά πυκνά στο ΚΚΕ;
Και μάλλον αυτό θασυνεχίσουν να κάνουν αν δει κανείς και όσα γράφουν στη διακήρυξή τους. («Εργατικός Αγώνας»: Μια φορά ψεύτες, για πάντα ψεύτες).

Γιατί τι άλλο να πεις όταν στη διακήρυξη των 6 σελίδων και 12 σημείων δεν βρίσκεις ούτε λέξη για την κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ούτε μία αναφορά στο ΣΥΡΙΖΑ που είναι αξιωματική αντιπολίτευση και πιθανά αυριανή κυβέρνηση. Ενώ επιτίθεται με τη γνωστή εμπάθεια ενάντια στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ.
Μάλλον μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι για την κίνηση αυτή, γνωστή φιλοΣΥΡΙΖΑιίκη εφημερίδα ενημερώνει ότι προηγήθηκε και πανελλαδική σύσκεψη για τη συγκρότησή της, δηλώνοντας φυσικά και την ικανοποίηση της, γιατί οπως γράφει ο γνωστός - για τα αναληθή και προβοκατόρικα αντιΚΚΕ δημοσιεύματα- Φώτης παπούλιας "κάτι αρχίζει να κινείται στην εκτός των τειχών του ΚΚΕ κοιμμουνιστική Αριστερά". [Ενδεικτικά περί Παπούλια: από Lenin Reloaded εδώ, εδώ...ή από RED ATTACK εδώ...]
Ούτε φυσικά ότι από τους πρώτους που έσπευσαν να διαφημίσουν την κίνηση ήταν ο Σταυρόπουλος του ΒΗΜΑτος [Βλέπε Μποτίλια: Είχε πρωτοστατήσει, στις 18/6/2013, στη συκοφάντηση της Αλέκας,* η οποία, κατά την διαστρεβλωτικά έγκυρη άποψή του, έδωσε άφεση αμαρτιών στην ΕΡΕ για τη δολοφονία του Λαμπράκη, και εγκαλούσε (29/4/2013) τον Κουτσούμπα για τρεις ακόμα απολύσεις στον Ρίζο, με τις οποίες οι απολυμένοι ανέρχονται στους 17. Και για τους 800 απολυμένους του ΔΟΛ, τι εποίησεν ο έγκριτος; - Βλέπε και ολίγα μόνο από Lenin Reloaded εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ... Από Revolution Now!, ακόμη] καθώς επίσης και τα σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ - το left.gr και η ηλεκτρονική ΑΥΓΗ.
Παιδιά μην κουράζεστε άλλο. Και ανώνυμοι και φυσικά αντιΚΚΕ στην υπηρεσία του συστήματος! 
RED ATTACK (Οι επισημάνσεις και οι σχετικές αναφορές από Μποτίλια Στον Άνεμο)

* Για την ενορχηστρωμένη επίθεση κατά Αλέκας, από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους αντι-ΚΚΕ κύκλους, βλέπε και Lenin Reloaded:
Για τον άθλιο βίο και τη χυδαία πολιτεία του Εργατικού Αγώνα, ενδεικτικά, πάλι από Lenin Reloaded: εδώ, εδώ, εδώ, εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.