Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Οι χαρδαβδέλες του διαδικτύου: «Defencenet», «makeleio.gr», «ACTION», «Newsbomb» - Ο λαός να επαγρυπνά


Βρώμικα και προβοκατόρικα δημοσιεύματα

 «Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον,
δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον»



Ο ιστότοπος «Defencenet» (ασχολείται με στρατιωτικά θέματα από εθνικιστική κατά βάση σκοπιά), χρεώνει στο ΚΚΕ, «εμφυλιοπολεμική προτροπή (...) να επιτεθούν Ελληνες κατά Ελλήνων με συνθήματα του 1944 και του 1946-1949», επειδή στη δήλωσή του από τη συγκέντρωση των ταξικών συνδικάτων στο Κερατσίνι, ο ΓΓ της ΚΕ είπε:
«Πρόκειται για εγκληματική, μαφιόζικη οργάνωση νεοναζί δολοφόνων, που ο λαός, η νεολαία, το εργατικό κίνημα πρέπει να τους απομονώσει τελείως, εδώ και τώρα, κάνοντας πράξη, σύνθημά του, τα λόγια του ποιητή "το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον"».
Και μιλάνε για εμφύλιο χρεώνοντας το ΚΚΕ, την ώρα που η χρυσαυγίτες δολοφονούν. Τι τους πείραξε; Η τελευταία αποστροφή της δήλωσης, δηλαδή τα λόγια του ποιητή είναι που τους πείραξαν;
Γιατί άραγε; Τους πόνεσε η προτροπή να τσακιστεί ο φασισμός;
Τον θέλουν να υπάρχει;
Φαίνεται πως το βρώμικο site, ζεσταίνει την πλάτη της Χρυσής Αυγής και «ταΐζει» τον αντικομμουνισμό και την εμετική προπαγάνδα της.
Πάντως, δε θα τους γίνει το χατίρι, οι φασίστες κέρβεροι του συστήματος της εκμετάλλευσης θα τσακιστούν τελικά από το οργανωμένο λαϊκό κίνημα.


 Χοντρή προβοκάτσια

Κάποιες ιστοσελίδες ειδικευμένες στις αντιΚΚΕ προβοκάτσιες, π.χ. «makeleio.gr», «Defencenet», έγραψαν σήμερα ότι ο δολοφόνος του Π. Φύσσα, πριν ενταχθεί στη Χρυσή Αυγή, «ήταν μέλος του ΚΚΕ στα Πετράλωνα», ότι πρόκειται για «απολύτως διασταυρωμένη είδηση» και κουνούσαν το δάκτυλο στο ΚΚΕ, ζητώντας να δώσει απαντήσεις!
Είναι γνωστές, χρυσαυγίτικων απόψεων, ιστοσελίδες. Με αξιοσημείωτη ταχύτητα, όπως γίνεται πάντα με τα αντιΚΚΕ μυθεύματα στο διαδίκτυο, το δημοσίευμα αναπαράχθηκε.
Η βρομιά που διέρρευσαν χρυσαυγίτες και χαφιέδες, είχε ήδη σπαρθεί στο διαδίκτυο και όχι μόνο.
Έτσι, στην ιστοσελίδα «Newsbomb», στην οποία "(αν)αρθρογραφεί" ο Κ. Χαρδαβέλλας, εμφανίστηκε η εξής προβοκατόρικη ανάρτηση:
«Αίσθηση προκαλεί επίσης η επισήμανση του Ρουπακιά για την πολιτική τοποθέτησή του. Φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ανήκε σε άλλο κομματικό σχηματισμό και συγκεκριμένα στο ΚΚΕ, από το οποίο αποστασιοποιήθηκε επειδή στη "Χρυσή Αυγή" θα μπορούσε να εξασφαλίσει "τα προς το ζην"».

Το ίδιο μεταδόθηκε και από την τηλεόραση «ACTION». Με παρέμβαση στο «Newsbomb», το ΚΚΕ διέψευσε πλήρως τα μυθεύματα. Κατήγγειλε το δημοσίευμα σαν κατασκευή και προβοκάτσια, που στόχο έχει να δώσει άλλοθι στο χρυσαυγίτη δολοφόνο και με ψευτιές να συκοφαντήσει το ΚΚΕ.
Ο διαχειριστής του site υποχρεώθηκε να «κατεβάσει» την ανάρτηση.
Οι άλλες, χρυσαυγίτικης κοπής ιστοσελίδες, συνεχίζουν να έχουν δημοσιευμένη τη βρομιά, παρά τις παρεμβάσεις του ΚΚΕ. Είναι επικίνδυνοι και αδίστακτοι.
Επιβεβαιώνεται ότι είναι διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο προκειμένου να πλήξουν το ΚΚΕ για να χτυπήσουν το κίνημα.
Ο λαός να επαγρυπνά.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.