Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Αλεξίσφαιρη Μπαλού: Η εφεδρεία της ψευτοαριστεράς, οι ορντινάντσες του κεφαλαίου και η εδραίωση ΝΑΤΟ - επενδυτών στα Βαλκάνια (VIDEO)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΑΛΟΥ
Το «φως στο τούνελ» ένα νέο ψέμα για ενσωμάτωση του λαού σε ψεύτικη ελπίδα
Τρίτη 16/01/2018 - 09:51
Καινούριο ψέμα με σκοπό να ενσωματωθεί ο λαός στην ψεύτικη ελπίδα χαρακτήρισε τον κυβερνητικό ισχυρισμό για «φως στο τούνελ» η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, που μίλησε στο «Blue Sky» το βράδυ της Δευτέρας.
Τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει επιλέξει τη βρώμικη αποστολή με το ξήλωμα του πουλόβερ για την απεργία και τους πλειστηριασμούς, ενώ διατηρεί όλους τους μνημονιακούς νόμους και πρόσθεσε ότι μόνο το εργατικό κίνημα μπορεί να βάλει φρένο σε αυτή την κατάσταση.
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στα Βαλκάνια σημείωσε ότι στο Σκοπιανό το πρώτο βιολί το παίζει το ΝΑΤΟ που θέλει να εντάξει τη χώρα σ' αυτό και κάτω από τη γραμμή του ΝΑΤΟ στοιχίζεται το πολιτικό προσωπικό και πρόσθεσε ότι η κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους για τους λαούς.
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.