Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΑΣΤΥ - Ταινιόραμα 2017: 7 βδομάδες, 49 ημερήσια αφιερώματα, 147 ταινίες (18 Μαΐ - 5 Ιουλ 2017)

(ΤΑΙΝΙ)ΟΡΑΜΑΤΑ

3 διαφορετικές προβολές καθημερινά με 1 εισιτήριο
18 Μαΐου - 5 Ιουλίου
Αυτά είναι τα μόνα που χρειάζεται να γνωρίζετε για τη σινεφίλ παράδοση του καλοκαιριού, το θρυλικό Ταινιόραμα που διοργανώνει εδώ και δεκαετίες η οικογένεια Στεργιάκη (Από Μποτίλια: Το (ΤΑΙΝΙ)ΟΡΑΜΑ των Στεργιάκηδων), προτείνοντας μια άλλη, αυθεντική ταινιοθήκη για όλους όσους θέλουν να καταναλώσουν σινεμά από όλον τον κόσμο και όλες τις εποχές.
Ημερήσια αφιερώματα σε σύγχρονους σκηνοθέτες που έχουν ήδη αφήσει το στίγμα τους, τόσο στα μεγάλα κινηματογραφικά φεστιβάλ όσο και στις αίθουσες κόβοντας πολλά εισιτήρια, όπως: Ζαν-Πιερ & Λυκ Νταρντέν, Ασγκάρ Φαραντί, Ρόι Άντερσον, Αλεχάντρο Γκονζάλεζ Ινιάριτου, Ζακ Οντιάρ, Ντάνις Τάνοβιτς, Τζιμ Τζάρμους...
Το Ταινιόραμα 2017 θα περιλαμβάνει πλούσια αφιερώματα σε όλους εκείνους που μας έμαθαν σινεμά από τα γεννοφάσκια μας: Άλφρεντ Χίτσκοκ και Ακίρα Κουροσάβα, Αμπάς Κιαροστάμι και Λουίς Μπουνιουέλ, Φρανσουά Τριφό και Αντρέι Ταρκόφσκι, Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ και Φεντερίκο Φελίνι αλλά και Βιμ Βέντερς και Λουκίνο Βισκόντι..., ενώ για πρώτη φορά διοργανώνονται αφιερώματα σε πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης: Ρομπέρτο Μπενίνι, Τζέρεμι Άιρονς, Μίκι Μανόλοβιτς.

7 εβδομάδες, 49 ημερήσια αφιερώματα, 147 ταινίες συνολικά, 3 διαφορετικές προβολές καθημερινά με 1 εισιτήριο
(Χωρίς Καουρισμάκι γίνεται;)
Το εισιτήριο για τις τρεις προβολές κοστίζει 7 ευρώ, για ανέργους η τιμή του εισιτηρίου είναι 6 ευρώ, ενώ θα διαθετεί περιορισμένος αριθμός καρτών για όλες τις προβολές στην τιμή των 45 ευρώ.
Οι ώρες προβολών είναι 6.00 - 8.00 - 10.00 με μικρή απόκλιση λόγω διάρκειας της κάθε ταινίας. Για τις ακριβείς ώρες προβολών επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 210 3214998 και 210 3221925 ή στο e-mail amafilms@otenet.gr






 Δείτε και εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα του Ταινιοράματος 2017 και σημειώστε από τώρα τις προβολές που σας ενδιαφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.