Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Κατακαημένοι ΗΠΑπάδες και εκστασιασμένοι ΥΠΕΘΑυμαστές των Τραμπούκων του κεφαλαίου (Τύφλα νά 'χει ο Νάιτζελ κι ο Μπέπε ή εγώ καλά σας τά 'λεγα) - Φωτό

Τέεελειος ο δικός μας!... (Ορκωμοσία Τραμπ, 20/1/2017)
Ύμνοι Καμμένου για τον Τραμπ: Είμαι υποστηρικτής του
Ο κ. Καμμένος, σχολιάζοντας την εκλογή Τραμπ, δεν δίστασε να δηλώσει υποστηρικτής του, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες των ΗΠΑ, όπως υποστήριξε.
upd:

Ο κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας την εκλογή Τραμπ, δεν δίστασε να δηλώσει υποστηρικτής του, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον ίδιο.
Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις προθέσεις Τραμπ, που τάσσεται κατά της παγκοσμιοποίησης και προεξόφλησε ότι επί προεδρίας του θα σταματήσουν οι οικονομικές επιθέσεις κατά των ασθενών οικονομικά χωρών.
Captain America
Εξήρε τη στάση του, ότι τώρα ο εχθρός δεν είναι η Ρωσία, αλλά η ισλαμική τρομοκρατία, ξεκαθάρισε ότι οι αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε πολεμικές επιχειρήσεις με τη συμμετοχή της χώρας μας και αποκάλυψε ότι επίκειται η υπογραφή συμφωνίας, μέσω της οποίας η χώρα μας θα λάβει οικονομικά ανταλλάγματα για τις βάσεις τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για εξοπλισμούς.
Ο κ. Καμμένος ερωτηθείς  για τη φωτογραφία του με τη φωτογραφία της εφημερίδας «Τα Νέα», κατά τη διάρκεια της μετάβασης του στις ΗΠΑ, για την ορκωμοσία Τραμπ, επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του ΔΟΛ, με βαριές εκφράσεις, αλλά και κατά άλλων εφημερίδων που δεν ονόμασε.
Ευλογητός ει Κύριε... (Ορκωμοσία Τραμπ, 20/1/2017)
Στην ερώτηση εάν αποτελεί «λάφυρο» για την κυβέρνηση είπε πως «λάφυρο έως τώρα ήμουν εγώ για αυτούς με τα δημοσιεύματα εναντίον μου» για να συμπληρώσει πως η ίδια συμμορία που χρησιμοποιούσε την εφημερίδα ως 45άρι για φίμωση της κυβέρνησης χρησιμοποίησε άλλα έντυπα για να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις για την οικογένεια του.

Τέλος ο κ. Καμμένος, αναφερόμενος στο θέμα της διαπραγμάτευσης, δήλωσε πως δεν τίθεται θέμα μείωσης του αφορολόγητου και ζήτησε να έρθει ο «κόφτης» στη Βουλή για «να δούμε τι στάση θα κρατήσει η ΝΔ». «Δεν συμφωνούμε με τη μείωση του αφορολόγητου γιατί θα πλήξει τα χαμηλά και αδύναμα εισοδήματα» δήλωσε

ΗΠΑτοι: Ο ΑΝΕΛληνας, ο φιλέλληνας ο Πριμπους (αν και μετά τον Μπους) και ο Παπά-Δημήτρης, ο άγιος Έλληνας. Ο Παπάς α-πα-πα-θανατίζει τον ένδοξο ελληνισμό (Ορκωμοσία Τραμπ, 20/1/2017)
Κατηγόρησε τη Γερμανία ότι δεν συμπεριφέρεται ως σύμμαχος, αλλά ως τοκογλύφος, ενώ σημείωσε ότι οι ΗΠΑ παραδοσιακά στήριξαν την Ελλάδα στις δύσκολες εποχές.

«Όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας να γυρίσει στην πατρίδα του»
Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας το πρόσφατο περιστατικό με τη φωτογραφία των επτά νεοσύλλεκτων που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον «Αλβανικό Αετό», στο κέντρο εκπαίδευσης στο Μεσολόγγι, υποστήριξε πως υπάρχει ένα ευρύτερο σχέδιο αναβίωσης του αλβανικού εθνικισμού, που εκφράστηκε πρόσφατα και με τι δηλώσεις του Πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, για τους Τσάμηδες.
Κι η Παναγιά η Χρυσοβαλάντω να τον φυλάει πάντα (Ορκωμοσία Τραμπ, 20/1/2017)
Ο κ. Καμμένος μιλώντας στην εκπομπή, «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1, δήλωσε κατηγορηματικά ότι τέτοια φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά στις Ένοπλες Δυνάμεις και γι’ αυτό έχει διαταχθεί να γίνει λεπτομερής έρευνα και με εντολή του ιδίου να επιβληθούν οι αυστηρότερες ποινές στους νεοσύλλεκτους.

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως οι ποινές θα επιβληθούν βάσει του στρατιωτικού κώδικα και υπενθύμισε τη στάση του ότι επί πρωθυπουργίας Σημίτη, διαμαρτυρόταν για τις αθρόες ελληνοποιήσεις Αλβανών, χωρίς ουσιαστικό έλεγχο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους.
Ο κ. Καμμένος ολοκλήρωσε επί του θέματος, λέγοντας ότι όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας, καλό θα ήταν να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.