Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Η ΧΡΥΣΗ τους Η ΑΥΓΗ και η ασύνορη καρδιά τους

(Φωτό: thetoc)
Τρίτη 06/12/2016 - 12:41
Η κυβερνητική «Αυγή» όχι μόνο δεν είδε, δεν άκουσε και δε διάβασε τίποτα από την κατακραυγή και τις αποδοκιμασίες απέναντι σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που αγκαλιά με τους φασίστες της ΧΑ βρέθηκαν χτες στο Καστελόριζο, για να σιγοντάρουν τους ψευτολεονταρισμούς του Καμμένου, αλλά έφτασε και στο σημείο, χωρίς ίχνος ντροπής, να δημοσιεύει στη σελίδα 9 και σχετική φωτογραφία για του λόγου του αληθές.
Ούτε «κιχ»
Αν και ο Τ. Ερντογάν μας έχει συνηθίσει σε σχεδόν καθημερινές προκλητικές δηλώσεις για τη Λωζάννη, το Αιγαίο και τα... «σύνορα της καρδιάς του», χθες ο Τούρκος πρόεδρος δεν έκανε... ούτε «κιχ».
Μήπως γιατί χθες αντιπροσωπεία της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας στη Βουλή, μαζί με την ηγεσία του υπουργείου Άμυνας υπό τον Π. Καμμένο, βρέθηκαν στο Καστελόριζο, δίπλα στην Τουρκία;
Είναι τυχαίο; (Φωτό: thetoc)
Σε περίοπτη θέση στα σχόλιά της, η φωτογραφία με πρώτο τον Κασιδιάρη, δίπλα στην Κασιμάτη, το Βίτσα, την Αυλωνίτου και τους λοιπούς ΣΥΡΙΖΑίους που έγιναν το φόντο της ΧΑ. Η δημοσίευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας και όχι μιας οποιασδήποτε άλλης απ' όσες κυκλοφόρησαν χτες, ήταν πραγματικό ξέπλυμα της ΧΑ.
Το σχόλιο και η φωτογραφία που δημοσίευσε η «Αυγή» στη σελ. 9 (6/12/2016)
(Φωτό: thetoc)
Μάλιστα, με το σχόλιο προχώρησε ένα βήμα παρακάτω υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι χτες ο Ερντογάν δεν έβγαλε ούτε κιχ (!) γιατί αντιπροσωπεία της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας στη Βουλή, μαζί με την ηγεσία του υπουργείου Άμυνας υπό τον Καμμένο, βρέθηκαν στο Καστελόριζο, δίπλα στην Τουρκία». Και καλά το κράξιμο για τους ΣΥΡΙΖΑίους δίπλα δίπλα με τους φασίστες δεν το είδε, το μπαράζ τουρκικών προκλήσεων που σημειώθηκε και χτες στο Αιγαίο, δεν το πήρε χαμπάρι; Όταν σύμφωνα με τα δικά τους στοιχεία, (τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ), 11 τουρκικά αεροσκάφη, τα 2 οπλισμένα, προχώρησαν σε 8 παραβάσεις και 6 παραβιάσεις ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στον εθνικό εναέριο χώρο, ενώ καταγράφηκαν και 2 εμπλοκές με ελληνικά αεροσκάφη που σηκώθηκαν να τα αναχαιτίσουν. Ή μήπως τη συνεπήραν οι ψευτολεονταρισμοί του Καμμένου που αθωώνουν τους φασίστες της εγκληματικής ΧΑ;
(Φωτό: 902 - Μια εικόνα χίλιες λέξεις...)
Πόσους ακόμα θα ξεπλύνει η «Αυγή»; Μετά τα μνημόνια, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό ελέω Ομπάμα, τώρα και τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή; Υπάρχει πάτος στον κατήφορο; Μάλλον όχι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.