Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-θεσμοί: Σκληροί εκβιασμοί για αντιλαϊκά μέτρα στις 24 Απρίλη. Ο Λαφαζάνης όμως έχει εναλλακτικές(!;)

Οι Γραφές

Ολοκληρωμένο κατάλογο μέτρων περιμένει η Κομισιόν έως τις 24 Απρίλη
Δημοσίευση: Τρί, 14/04/2015 - 17:49
Έναν ολοκληρωμένο κατάλογο αντιλαϊκών μέτρων από την ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να εξεταστεί στη συνεδρίαση του Εurogroup στις 24 Απρίλη, περιμένει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με τον επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί.
Εκτίμησε ότι οι συζητήσεις γίνονται με αργό ρυθμό και ανέφερε ότι στόχος είναι μια κοινά αποδεκτή λύση. Επίσης σε δηλώσεις του ο Μαργαρίτης Σχοινάς, εκπρόσωπος του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε ερωτήσεις που δέχθηκε για τις δηλώσεις του ο Πολ Τόμσεν, ότι δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία και για τα ταμειακά διαθέσιμα της Ελλάδας, ανέφερε «δεν μας αφορά ο θόρυβος που γίνεται, μας ενδιαφέρει η ουσία».
Από την Αθήνα ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε στο ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά» ότι «η χώρα έχει εναλλακτικές λύσεις», αν δεν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές.
Εκτίμησε ότι οι συζητήσεις με τους δανειστές είναι σε δύσκολο και κρίσιμο σημείο και πως δεν είναι το τέλος της Ελλάδας αν δεν επιτευχθεί συμφωνία στις 24 Απρίλη.

Ντομπρόβσκις: Δεν θα ληφθεί απόφαση για χρήματα τον Απρίλιο
14 Απρ. 15 (18:40) | upd: 14 Απρ. 15 (18:42)
Πιθανότητα δεν θα ληφθεί απόφαση για απελευθέρωση κεφαλαίων προς την Αθήνα στις 24 Απρίλίου, θα γίνει μια εξέταση της προόδου στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα, αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Β. Ντομπβρόσκις σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, η οποία θα δημοσιευθεί την Τετάρτη.
Σύμφωνα με ευρωπαίους διπλωμάτες που επικαλείται η εφημερίδα, η απόφαση για απελευθέρωση καφαλαίων θα ληφθεί στο Eurogroup της 11ης Μαιου.
Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, ο λόγος της καθυστέρησης είναι η απροθυμία της Αθήνας να πάρει μέτρα για το ασφαλιστικό και τα εργασιακά, σημειώνει η Handelblatt.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.