Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Τα σκυλιά της (αντικομμουνιστικής) ενημέρωσης δεν έχουν όρια

Ευτυχώς τις τελευταίες μέρες δεν είχαμε παλι κανα δημοσίευμα στον διεθνή τύπο για σκύλους, λιοντάρια και εξωγήινους που τρώνε παιδιά και μετά τους παίρνουν το σκαλπ ως τρόπαιο και έτσι κύλησε ήσυχα η πρωτη εβδομάδα. (Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014)
Φραγκίσκα Μεγαλούδη, Μόνιμη κάτοικος Πιονγκ Γιανγκ

***


 
Τρολοκρατία χωρίς σύνορα

Lenin Reloaded

"Το ΚΚΕ στηρίζει το καθεστώς της Βόρειας Κορέας"... κι αυτό το άθλιο κάνει πλύση εγκεφάλου στους κατοίκους του ότι η χώρα σκίζει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και μοιράζει εφτάρες. Έτσι μας ενημερώνει το "Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα", αναδημοσιεύοντας το "capital.gr", προσθέτοντας μάλιστα και τον θεσπέσια αυτοαναφορικό τίτλο "Η πιο χοντροκομμένη προπαγάνδα όλων των εποχών."
Η βαθιά γνώση για τον δαιμονικό εχθρό βέβαια δεν εκτείνεται σε τέτοια βάθη ώστε να περάσει καν απ' το μυαλό (;) των λεβεντών μας ότι στη σατανική Βόρεια Κορέα δεν διαφημίζονται η Κόκα Κόλα και η Sony στις πλατείες. Για να μη μιλήσουμε για την αξιοθαύμαστη ανοσία στη συναίσθηση του γελοίου, η οποία επιτρέπει την αναπαραγωγή ενός "ρεπορτάζ" που προϋποθέτει ότι οι Βορειοκορεάτες είναι τόσο εγκεφαλικά καθυστερημένοι ώστε να συρρέουν σε πλατείες για να πανηγυρίσουν για κάτι που δεν βλέπουν.
Βέβαια, οι κρετίνοι της υπόθεσης, που πιστεύουν ό,τι μαλακία τους σερβίρουν τα τζιμάνια της "ενημέρωσης" δεν ζουν ακριβώς στην Πιονγκ-Γιανγκ. Αλλά όση ζέστη και να κάνει στην Αθήνα, υπάρχουν και όρια στα συμπτώματα θερμοπληξίας.
Θα μου πείτε, ακόμα και το ακροδεξιό Fox σπάει πλάκα με το κραυγαλέο της νέας αντικομμουνιστικής τρολιάς.
Αλλά στην Ελλάδα έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο στο άθλημα κατασκευής ηλιθίων που χαίρονται γιατί... οι ηλίθιοι είναι άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.