Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Κυβέρνηση: Σε ξενοδοχείο μη μας πάρουν μάτι

Hotel Thesmoi
Ένα μοντέρνο και σύγχρονο περιβάλλον που προσφέρει στους επισκέπτες του όλες τις ανέσεις για τη διαμονή τους. Η περίτεχνη διακόσμησή του και η στρατηγική του θέση αποτελούν εγγύηση για μια πετυχημένη συνομιλία.
Ιδανικό για τρίο, κουαρτέτο, αλλά και Group.
Ειδικά διαμορφωμένος χώρος προφυλάσσει από τυχόν παρείσακτους.
Exchange of Fuck


Σε ξενοδοχείο της Αθήνας τα τεχνικά κλιμάκια του Brussels group

12 Μαρ. 15 (09:54) | upd: 12 Μαρ. 15 (09:54)
Τα τεχνικά κλιμάκια του Brussels group πιάνουν δουλειά σήμερα στην Αθήνα για μια «on Site Exchange of Facts», όπως έγραψε χθες το κυβερνητικό non paper, για μια επιβεβαιωτική ανταλλαγή γεγονότων δηλαδή στοιχείων, σε απλά ελληνικά.
Έξω τούτοι, μέσα ο άλλοι
Πού όμως θα γίνει η εν λόγω ανταλλαγή, με δεδομένη την άρνηση του Μαξίμου οι απεσταλμένοι των τεχνικών κλιμακίων να μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία; Για το θέμα μίλησε και ο Γιάνης Βαρουφάκης αργά χθες το βράδυ στο Mega λέγοντας πως «Οι (τεχνικοί) διαπραγματευτές θα επισκέπτονται την Ελλάδα» και οι επαφές «θα γίνονται σε κάποιο χώρο, ένα ξενοδοχείο...».«Brussels Group»
Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση έχει νοικιάσει χώρο σε ξενοδοχείο της Αθήνας, που για ευνόητους λόγους παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, για τον οποίο μάλιστα ζητήθηκε να έχει την τεχνική δυνατότητα τηλεδιάσκεψης με τις Βρυξέλλες.
Με θέα την Ακρόπολη
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι απεσταλμένοι, εκτός από τον καφέ και τα κρουασάν του ξενοδοχείου, θα λάβουν από τους Έλληνες υπηρεσιακούς παράγοντες στοιχεία για την καλή πορεία του ΕΝΦΙΑ ο οποίος «έπιασε» τελικά τον στόχο των 2,5 δισ. ευρώ τον οποίο αμφισβητούσε η Τρόικα στο Παρίσι τον Νοέμβριο.
Στη σημερινή συνάντηση, οι πληροφορίες μιλούν για 5μελή ομάδα απεσταλμένων της Κομισιόν, τα δύο κλιμάκια θα επικεντρωθούν στο δημοσιονομικό πεδίο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έρθουν στελέχη και από ΔΝΤ και ΕΚΤ. Από την ερχόμενη Δευτέρα αντικείμενο των συζητήσεων θα είναι οι διαρθρωτικές αλλαγές.

Επισημάνσεις, φωτό-λεζάντες, τίτλος, λοιπά: Μποτίλια Στον Άνεμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.