Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ο μίστερ Soros, η σκοτεινή Αμερικανική Ομοσπονδία Εργαζομένων, μερικά ακόμα ευαγή ιδρύματα, ο Bill Gates, η Google, ο Fukuyama, το τέλος της ιστορίας, η αρχή του παραμυθιού και ο ΣΥΡΙΖΑΑΑΑ... (υπό την αιγίδα του Βαρουφάκη)


Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Σταθάκης σε συνέδριο στο Τέξας για το μέλλον της Ευρωζώνης 

Στο Ώστιν του Τέξας μεταβαίνει ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να μιλήσει στο διήμερο συνέδριο που διοργανώνει το LBJ School of Public Affairs του τοπικού Πανεπιστημίου, με θέμα: "Μπορεί να διασωθεί η Ευρωζώνη;". Εκτός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν προσκληθεί προσωπικότητες διεθνούς κύρους, Ευρωπαίοι πολιτικοί και αξιωματούχοι, οικονομικοί αναλυτές και καθηγητές πανεπιστημίων στους τομείς των Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών.
  • Τη Δευτέρα το απόγευμα (3.45 μ.μ. τοπική ώρα) συγκεκριμένα, ο Αλ. Τσίπρας θα είναι ο βασικός ομιλητής με θέμα: "Οι εναλλακτικές λύσεις για την Ελλάδα", με συντονιστή την Μ. Φρασόνι, αντιπρόεδρο της ευρω-ομάδας των Πρασίνων, ενώ θα ακολουθήσουν τα σχόλια από τους Λ. Τόμας (δημοσιογράφος NY Times), Ρ. Κέτνερ (εκδότης The American Prospect), Ν. Μπιρνμπάουμ (καθηγητής του Πανεπιστημίου Georgetown) και Ρ. Πάρκερ (Λέκτωρ του Πανεπιστημίου Harvard).
Στο Λαβύρινθο του Βαρουφάκη

  • Την επομένη, στις 10.45 π.μ., ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετέχει σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα: "Συμβουλές σε μία Μελλοντική Κυβέρνηση". Μαζί του οι: Γ. Βαρουφάκης, Μ. Φρασόνι, Στ. Χόλαντ (καθηγητής του Πανεπιστημίου Coimbra) και ο γνωστός -και στο ελληνικό κοινό- Τζ. Γκαλμπρέιθ. Στο συνέδριο, θα συμμετάσχει και ο βουλευτής - επικεφαλής της ΕΕΚΕ Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης, που θα συμμετέχει σε πάνελ, το πρωί της Δευτέρας (10.45 π.μ.), με θέμα: "Λιτότητα, εργασία, ζωή και πολιτική στην Ευρώπη".
Όσοι/ες ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ustream.tv/channel/utaustin
Ολόκληρο το πρόγραμμα της διημερίδας βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.utexas.edu/lbj/events/2013/eurozone
Από: ΑΥΓΗ
Τα ευαγή Ιδρύματα και οι μελλοντολόγοι

Μεταξύ άλλων προσωπικότητων διεθνούς κύρους, Ευρωπαίων πολιτικών και αξιωματούχων, οικονομικών αναλυτών και καθηγητών πανεπιστημίων είναι οι κύριοι:

Enno Schröder, Economist, Marshall Auerback, Director, Ιnstitute for New Economic Thinking
Damon Silvers, Director of Policy and Special Counsel, AFL-CIO [Αμερικανική Ομοσπονδία Εργαζομένων (The American Federation of Labor and Congress of Industrial Organizations). Λίγο μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου, άρχισε τη διενέργεια μυστικών επιχειρήσεων με στόχο τη δολιοφθορά σε κομμουνιστικά συνδικάτα και οργανώσεις που υπήρχαν στη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ελλάδα]. 
Sherle Schwenninger, Director, Economic Growth Program and American Strategy Program, Michael Lind, Policy Director, Economic Growth Program, New America Foundation
Marco Ricceri, Secretary General, Istituto Eurispes
Robert Kuttner, Co-founder and Co-editor, The American Prospect

 Να σημειώσουμε ότι (ύπερθεν φωτό):
  • Στις 24 Ιανουαρίου 2013, η Νομική Σχολή του Columbia υπό την αιγίδα του INET διοργάνωσε βραδιά με την κορυφαία πολιτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίαρχο κόμμα της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα και αναμενόμενη επόμενη κυβέρνηση, για να συζητήσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και η ευρωζώνη, καθώς και τα μεταρρυθμιστικά σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Συμμετείχαν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της ελληνικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ για την εθνική διακυβέρνηση, (…) Ρένα Δούρου, υπεύθυνη για τις Εξωτερικές Σχέσεις και τα Ευρωπαϊκή Θέματα, Γιώργος Σταθάκης, Έλληνας βουλευτής και υπεύθυνος της αντιπολίτευσης για την οικονομία, και ο κορυφαίος Οικονομικός Σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μήλιος.
  • Στις 20/2/2013, υπό τον τίτλο "Μια χρηματοδότηση που δεν υπήρξε ποτέ", ο πρόεδρος του INET διαψεύδει δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Wirtschaftswoche, περι χρηματοδότησης του κ. Αλέξη Τσίπρα και δύο συμβούλων του, σημειώνει:  ανένα ποσόν δεν προέρχεται από το INET και θα ήθελα να προσθέσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε όλα τα έξοδα ταξιδίου μόνος του"
Η Μποτίλια συμφωνεί με τον κύριο Φέργκιουσον. Ε, όχι να μας πληρώσουνε και τα εισιτήρια!...

 
 

Προφίλ του New America Foundation, του νέου Think Tank με το οποίο θα έχει επαφές ο Αλ. Τσίπρας


Ιδρύθηκε το 1999.
Πρόεδρος του διευθυντικού του συμβουλίου είναι ο Eric Schmidt της Google Corporation (183ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, περιουσία 8.3 δισεκατομμύρια δολάρια).
Πρόεδρος του ιδρύματος είναι η Anne-Marie Slaughter, πρώην διευθύντρια σχεδιασμού πολιτικής στο State Department (2009-2011).
Μέλος του Δ.Σ είναι ο γνωστός Francis Fukuyama, καθώς και ο γιός του George Soros, Jonathan.
Χρηματοδότηση του New American Foundation: Ίδρυμα Ford, Bill and Melinda Gates, Eric and Wendy Schmitdt, Google, US Department of State, Foundation to Promote an Open Society (George Soros), κ.α.
Διαφορετική λίστα χρηματοδοτών στο Source Watch.
Κεντρική πηγή πληροφοριών για New America Foundation: Wikipedia.
__________
Βασική πηγή ανάρτησης: Lenin Reloaded Ι, ΙΙ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.